Αγαπητοί φίλοι στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας μας για παροχή εξειδικευμένων και αποτελεσματικών λύσεων στις ηχητικές αναζητήσεις σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία ALPHA Acoustiki.

Η ALPHA Acoustiki συνδυάζει την τεχνική εμπειρία και επιστημονική γνώση των μηχανικών της, η οποία είναι εξειδικευμένη στον τομέα της αρχιτεκτονικής ακουστικής από το 1978. Τα προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής ALPHAcoustic μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε σύνθετα αρχιτεκτονικά σχέδια, όπως θέατρα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες μουσικής, ομιλίας, cinema και εκκλησίες, αλλά και απλές ανάγκες όπως την ακουστική βελτίωση οικιακών χώρων ακρόασης. Τα προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία σε διάφορες ακουστικές κατασκευές, όπου η ηχητική ποιότητα αποτελεί βασικό παράγοντα του τελικού αποτελέσματος.

Σας προσκαλούμε για να δείτε και να μας ρωτήσετε σχετικά με τα προϊόντα ALPHAcoustic.

Προιόντα Αρχιτεκτονικής Ακουστικής – ALPHAcoustic

Ηχοαπορροφητικά Πλαίσια με Ύφασμα

Διαχυτές Ήχου

Μπασοπαγίδες

 

Μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα της ALPHA Acoustiki στο

http://soundgallery.gr/shop/audio-accesories/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE