Αναζήτηση

EPSON EH-LS800W | Ultra Short-Throw Laser Projector

3499
 • Διαθεσιμότητα

  ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 • Κωδικός Sound Gallery:

  17880

 • Κατηγορίες:

  Προβολείς

Ο TV βιντεοπροβολέας laser εξαιρετικά κοντινής προβολής 4K PRO-UHD1 της Epson έχει κομψή σχεδίαση και διαθέτει Android TV. Μπορείτε να απολαύσετε μια εικόνα 80" από απόσταση μόλις 2,3 εκ. από τον τοίχο

Μοιράσου το:

Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης

Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε παίζετε παιχνίδια, ζήστε τη δράση από πολύ κοντά με αυτόν τον κομψό και οικονομικό βιντεοπροβολέα 4K PRO-UHD1 που μπορεί να προβάλλει εικόνα έως 150" τοποθετημένος κοντά στον τοίχο. Για εξαιρετικές δυνατότητες παιχνιδιού – δοκιμάστε τη νέα λειτουργία παιχνιδιών με χρόνο καθυστέρησης εισόδου κάτω των 20 ms.

Έξυπνη οικιακή ψυχαγωγία

Το Android TV προσφέρει χιλιάδες ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια από το Google Play, το Amazon Prime Video, το YouTube και άλλες αγαπημένες εφαρμογές.4 Απολαύστε δυναμικό ήχο και τρισδιάστατο ήχο surround από την YAMAHA, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς προβολή εικόνας, απλά ρυθμίζοντας την προβολή εικόνας στη σίγαση και μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω Bluetooth για χρήση ως αυτόνομο ηχείο.

Λύση που αντέχει στον χρόνο

Αναζητάτε μία μακροπρόθεσμη, οικονομική λύση που δεν θα σας δυσκολεύει για να αντικαταστήσετε την τηλεόρασή σας; Χάρη στη μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός laser αυτού του μοντέλου, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία έως και για τα επόμενα 10 χρόνια².

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Με υψηλή φωτεινότητα 4.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2500000:1, αυτός ο βιντεοπροβολέας 4K PRO-UHD1 HDR10 προσφέρει ρεαλιστική εικόνα και ξεκάθαρες λεπτομέρειες στις σκιάσεις. Η τεχνολογία 3LCD της Epson επιτρέπει στους βιντεοπροβολείς να έχουν έως τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους συγκρίσιμους βιντεοπροβολείς DLP 1 chip3. Με την εφαρμογή Epson Setting Assistant, η ρύθμιση γίνεται ακόμα πιο εύκολη και μπορείτε να ευθυγραμμίσετε την εικόνα αυτόματα, με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έξυπνος TV βιντεοπροβολέας laser 4K PRO-UHD1 Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, παιχνίδια και αθλητικούς αγώνες στο σπίτι, σε μεγάλο μέγεθος
 • Έξυπνη ψυχαγωγία Σειρά EpiqVision Ultra με Android TV4 και ήχο από την YAMAHA
 • Λύση που αντέχει στον χρόνο Απολαύστε έως 10 χρόνια ψυχαγωγίας²
 • Οικονομική λύση για το σαλόνι Προβάλετε έως 150" κοντά στον τοίχο
 • Εντυπωσιακή και φωτεινή εικόνα Εξίσου υψηλή φωτεινότητα έγχρωμων και λευκών αποχρώσεων 4.000 lumen
NEWSLETTER

Μοιραζόμαστε μαζί σου υπέροχα νέα...

Επιθυμώ να λαμβάνω εξατομικευμένα εμπορικά μηνύματα από τo Sound Gallery μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Loader